Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Ejendomsservice

 

Grundighed og ansvarlighed er nogle af de ord, der kendetegner vores ejendomsservice. Det gælder indenfor ydelser som trappevask, rengøring, snerydning og vedligeholdelse af grønne områder. Hvilken slags ejendomsservice har du brug for? Vi hjælper både inde og ude, og hvis der skulle opstå et akut behov, f.eks. i form af insektbekæmpelse eller fjernelse af skimmelsvamp, er det også noget, vores dygtige medarbejdere kan klare. Og nu vi er ved det med medarbejdere, skal du vide, at det er motiverede folk, vi sender ud til dig. Vi går meget op i medarbejderforhold, hvilket er en af grundene til, at vi som det første landsdækkende rengøringsselskab er blevet Svanemærket. En anden grund er vores hensyn til miljøet, en tredje grund er den høje kvalitet, som vi kan tilbyde dig.

 

Vores ejendomsservice er perfekt skræddersyet

Men de flotte resultater skyldes ikke kun vores dygtige rengøringshåndværkere. Vi sørger for, at ejendomsservicen er behovsoptimeret ned til mindste detalje. Vi laver altid en gennemtænkt serviceplan, sådan at matchet mellem behov og ydelser er perfekt skræddersyet til dig. Denne form for grundighed er helt i tråd med firmaets første tid. Allerede da en ung Anders Andersen i 1968 blev selvstændig vinduespudser, var kvalitet og god service i fokus. Så meget at kunderne inden længe ønskede, at Anders skulle løse flere opgaver hos dem. Derfor blev vi i 1978 også et ejendomsservice-firma. Den dag i dag er kunderne stadig meget tilfredse. Kunne du tænke dig at være en af vores tilfredse kunder? Få en god pris på vores ejendomsservice lige her.

 

Aalborg Aarhus Esbjerg Kolding København Næstved Odense 

Randers Silkeborg Slagelse Svendborg Taastrup Vejle Viborg