Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Førende leverandør af kvalitetsrengøring

 

Anders Andersens Rengøring foretrækkes af virksomheder, der ønsker kvalitetsrengøring i deres domiciler og kontorhuse, og af virksomheder i medicinal-, fødevare- og elektronikbrancherne, hvor der stilles særlige kvalitetskrav.

Vores planlæggere er eksperter i at udvikle kundetilpassede løsninger, der sikrer effektiv og kvalitetsfokuseret rengøring.

Assistenterne er alle veluddannede håndværkere, der udfører kvalitetsrengøring med stolthed og stor stabilitet. Ancienniteten blandt vores rengøringsmedarbejdere er unik høj, mens sygefraværet omvendt er enestående lavt. 

Mere synlig ledelse
Vi lægger vægt på at have et stort ledelsesindhold i den daglige drift, og at vores ledere er synlige. Vi ønsker en tæt daglig kontakt med både medarbejdere og vores kontaktpersoner hos den enkelte kunde .

Af samme grund har vores inspektører væsentligt færre rengøringspladser at føre tilsyn med, end det ses andre steder i branchen. Dette sikrer en skarpere kvalitetssikring, bedre med-arbejdersupport og hurtigere responstid i forhold til kunderne.

Ekstraordinære gevinster
Dertil kommer, at vores unikke koncepter sikrer kunderne yderligere gevinster. Blandt andet konceptet "De 4 årstider", der optimerer rengøringen til årstidernes forskellige behov.

Nye kunder får en ekstraordinær kvalitetsoplevelse allerede første dag, da vi følger vores helt unikke opstartskoncept, der sikrer flerdobbelt bemanding i starten, og dobbelt bemanding i resten af indkøringsperioden. 

 

Svanemærket rengøring

Vi var Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der opnåede Svanemærkning. Dette giver vores kunder en særlig garanti og sikkerhed, da Svanemærkningen kræver, at vi opfylder en lang række skrappe krav til både kvalitet, miljø og etik, herunder gode medarbejderforhold.

 

Alverdens ekstra ydelser
I tilknytning til vores daglige rengøring løser vi en lang række ad hoc opgaver for vores kunder; fx tæpperens, oliering af trægulve, handy man service mv. - se oversigt her