Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanemrke

 

Kvalitetsrengøring i domiciler og kontorhuseFra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.

Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange domicil- og kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv!

Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsenta-belt overfor gæster i huset. 

Specielle kompetencer til specielle opgaver 
Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver.