Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Domicilrengøring

 

Fra indgangen og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter og kantine udfører vores medarbejdere domicilrengøring med fokus på kvalitet, miljø og din tilfredshed. Løsningen er tilpasset dine behov og er planlagt ud fra et detaljeret og veltilrettelagt program.

 

Hvis der skulle opstå et uventet behov, står vi ligeledes til rådighed - for dit domicil og interne miljø skal fremstå flot rent og præsentabelt overfor kunder og medarbejdere.

 

Årtiers erfaring indenfor domicilrengøring

Anders Andersens Rengøring klarer alle vinkler i rengøringen af dit domicil. Vi har nemlig flere årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau, og vi kan klare alle de krævende opgaver, der måtte være i at vedligeholde og rengøre dit domicil. Det kan være alt fra behandling af gulve, afrensning af møbler i lounge, konferencerum, mødelokaler og kontorer. Vi garanterer dig et godt tilbud og et flot resultat hver gang.

 

Står du og mangler en kvalitetsbevidst leverandør af rengøring til dit domicil, så er du mere end velkommen til at kontakte os her