Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Erhvervsrengøring

 

Vi er et kvalitetsbevidst rengøringsselskab, som udfører et utal af opgaver indenfor erhvervsrengøring – f.eks. indenfor daglig rengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Vi har mange årtiers erfaring i branchen, da Anders Andersens Rengøring så dagens lys tilbage i 1968, så du kan trygt stole på os. I sin tid var den unge Anders Andersens drøm om at blive selvstændig udsprunget fra et ønske om at kunne udføre vinduespolering i den bedste kvalitet. Snart mente de tilfredse kunder dog, at Anders også skulle tage sig af andre opgaver. I dag er vi et landsdækkende firma, som på trods af stor udvikling, har formået et holde fast i Anders Andersens ønske om høj kvalitet – hvilket vores Svanemærke-certificering er et godt eksempel på.

 

Vores kvalitetstilgang giver dig veltilrettelagt og grundig erhvervsrengøring 

Intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger os til at udføre erhvervsrengøringen. Det skyldes eksempelvis en formidabel kundetilpasset planlægning og dygtige medarbejdere, som løbende tilbydes et stort uddannelsesprogram. Vi gør også meget ud af, at vores medarbejdere skal trives, hvilket giver overskud til at gøre en ekstra indsats. Hos Anders Andersens Rengøring ønsker vi ordentlighed over hele linjen – hvad enten vi udfører vinduespolering for store sygehuse eller små og store produktions- og kontorbygninger. Vores ordentlighed ses også i den daglige rengøring, både i forhold til virksomheder med specialkrav – f.eks. virksomheder i medicinal- og fødevarebranchen – og mere almindelige virksomheder. Kunne du tænke dig at blive en af vores mange tilfredse kunder? Så klik her.

 

 

 

Aalborg Aarhus Esbjerg Kolding København Næstved Odense 

Randers Silkeborg Slagelse Svendborg Taastrup Vejle Viborg