Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Kontorrengøring

 

En effektiv og kvalitetssikret rengøring forlænger ikke kun inventarets og kontorets levetid. Det bidrager også til dine medarbejderes velvære. Vores svanemærket rengøring sørger for et godt indeklima og arbejdsmiljø, for vi har fokus på den rene kvalitet.

 

Vi tilpasser og tilrettelægger rengøringsløsningen efter dine behov. Vi mener, at et veltilrettelagt program sikrer, at du modtager kvalitetsrengøring hver dag, og at det interne miljø er altid flot, rent og præsentabelt over for gæster i huset.

 

Du er garanteret effektiv kontorrengøring

Med 50 års erfaring er Anders Andersens Rengøring eksperter i at udføre en effektiv og svanemærket rengøring af dine kontorer. Du og dine medarbejdere bruger hverdag mange timer på kontoret, og derfor er det essentielt, at den daglige rengøring bliver udført i den højeste standard.

 

Men vi tager os ikke kun af rengøringen. Vi har også kompetencerne og erfaring i at varetage ekstraopgaver – hvad end det måtte være korrekt behandling af gulve og møbler samt mange andre opgaver.

 

Så står du og mangler kontorrengøring, der både er kvalitetssikret og svanemærket, så er du kommet til det rette sted. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os via dette link