Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

Danske Hospitalsklovne skaber magiske øjeblikke

Med humor, fantasi og nærvær spreder Danske Hospitalsklovne smil og livsglæde blandt syge børn på de danske hospitaler. De skaber magiske øjeblikke, hvor alt det onde bliver glemt for en stund. Hospitalsklovnene skaber tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Men ikke nok med det, så styrker hospitalsklovnene børnenes selvværd og selvtillid, så de bedre kan håndtere deres sygdomsforløb.

 

2018 Klovnesponsor  m. hjerte 80x30 

 

De danske hospitalsklovne åbner op for lyst og leg, men de er i lige så høj grad en fortrolig ven, som altid har en tryg hånd at holde i. De skaber et hjerterum sammen med barnet, og et univers, hvor alt er muligt – for klovnene kommer med en kuffert fuld af magi, nærvær og faglighed.

 

I Anders Andersens Rengøring synes vi også, at alting bliver lidt lettere med magi, latter og smil. Vi vil som Klovnesponsor give vores lille bidrag til, at Danske Hospitalsklovne bliver ved med at skabe magiske øjeblikke for syge børn i Danmark – for magi, leg og latter er den bedste medicin.

 

Vil du læse mere om at sprede glæde, magi og latter? Så besøg Danske Hospitalsklovnes hjemmeside her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DHK4