Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


SKADESERVICE - Ring 43 99 99 98

24 timer i døgnet, hele året

Er der akut brug for hurtig skadeservice til en ordentlig pris så går du ikke galt i byen hos Anders Andersens Rengøring. Vores skadeservice har givet os utallige positive tilkendegivelser fra de virksomheder og ansvarspersoner, vi har serviceret og vi kan garanteret også hjælpe dig med vores døgnvagt.

 

Vi har akut skadeservice med døgnvagt i forbindelse med blandt andet:

- Oversvømmelse

- Vandskade fra tag, væg eller sprængte rør

- Brand- og røgskade

- Stormskader (eget store liftprogram)

- Faldstammeuheld


Ud over problemløsning, oprydning og rengøring kan vi også sørge for skadesbegrænsning og løsørehåndtering, herunder flytning, nedpakning og opmagasinering. Døjer du med fugtproblemer eller har du opdaget sundhedsskadelig skimmelsvamp, kan vi også i den sammenhæng tilbyde en hjælpende hånd. Vores medarbejdere klarer hurtigt, effektivt og billigt store såvel som små opgaver.

 

Fra oprydning, desinficering og håndtering af vandskader, til oprydning af dødsboer. Hvad end du har behov for skadedyrsbekæmpelser som for eksempel rotter eller døjer med brand- og røgskader, er du i trygge hænder hos Anders Andersens Rengøring.

 

Læs mere i vores folder eller kontakt os direkte på telefon 43 99 99 99. Du kan også sende os en mail på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

  

24-7

 

Akutservice foto

  

Vandskade 

 

Brand

 

Storm