Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Effektiv hovedrengøring af trappeopgange

Her hos Anders Andersens Rengøring er vi altid glade for en stor rengøringsopgave. Har du i den forbindelse brug for effektiv hovedrengøring af trappeopgangene, bør du derfor ikke snyde dig selv for et prisvenligt tilbud. Vi er både grundige, effektive og fleksible – derfor vil du aldrig blive skuffet over vores flotte resultater.

 

Som supplement til den ugentlige trappevask, opnås en markant renhedsoplevelse for beboerne, når der halv- eller helårligt foretages en omfattende hovedrengøring i trappeopgangen. Dette er til glæde og gavn for både beboere og gæster.

 

Hovedrengøringen omfatter typisk nedvaskning af vægge, gelændere, balustre, lamper og skilte, samt ekstra dybtgående vask af trappetrin og vask af sparkeflader. Uanset om det er for hygiejnen eller for æstetikken, går du ikke galt i byen med effektiv hovedrengøring af opgange, her hos os. Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået certificering som Svanemærket. Gå derfor ikke glip af et budgetvenligt tilbud på effektiv hovedrengøring af trappeopgangene.

 

Har du spørgsmål i forhold til vores service eller kunne du tænke dig et godt tilbud, kan vi både kontaktes på telefon 43 99 99 99 og på mailadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Vi glæder os til at høre fra dig og vise dig et skinnende rent resultat.