Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Renholdelse af beboervaskerier


Har du brug for renholdelse af beboervaskerier og vil du være sikker på et flot resultat, bør du ikke snyde dig selv for et tilbud, her hos Anders Andersens Rengøring. Vi udfører effektiv renholdelse og rengøring af travle og ofte meget rengøringskrævende beboervaskerier.

 

Rengøring af beboervaskerier er naturligvis meget vigtigt, hvis man ønsker at folk skal komme igen. Ingen har lyst til at vaske deres tøj i beskidte, uhygiejniske omgivelser, hvilket er grunden til at vi hos Anders Andersens Rengøring tager vores arbejde meget alvorligt. Vi sætter en ære i et skinnende rent resultat og har mod på selv de største opgaver.

 

For at holde dem pæne og brugervenlige leverer vi ofte en kombination af let og grundig rengøring, samt hovedrengøring hel- eller halvårligt. Vi tager os også af rengøring af beboerlokaler, viceværtkontorer, mødelokaler og de køkken- og toiletfaciliteter, der ofte knytter sig til. Skal rengøringen og renholdelsen af beboervaskeriet være hurtig, effektiv og stabil, kan vi derfor anbefale at du kontakter os for et godt tilbud. Vi står klar ved telefon hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder. Du kan ringe på telefon 43 99 99 99 eller sende os en mail på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.