Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Vi gør rent efter jeres håndværkere

I forbindelse med renovering og større håndværksarbejde er der ofte behov for rengøring ved arbejdets afslutning, og nogle gange også undervejs. Vil du i den sammenhæng undgå besvær med selv at rydde op efter opgaven, er vi hos Anders Andersens Rengøring altid glade for at hjælpe.

 

Vi gør gerne rent efter jeres håndværkere, uanset opgavens størrelse. Hvad end der skal støvsuges, vaskes gulv, afvaskes vægge eller rengøres badeværelse, vil du ikke blive skuffet over det resultat vi leverer. En håndværkeropgave kan være en rodet og snavset affære, og du kan ende med at bruge meget tid på den efterfølgende rengøring. Med vores oprydning og rengøring efter håndværkene, kan du læne dig tilbage og slappe af under processen, og nyde godt af et professionelt resultat der vil efterlade dit hjem eller kontor skinnende rent.

 

Vi er altid stand by og klar til at varetage denne type rengørings-opgaver. Vi samler hurtigt det antal folk, der skal til for at få opgaven løst godt og professionelt til en eventuel deadline. Lyder det som noget for dig så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for et tilbud. Send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på telefon 43 99 99 99.