Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Kom vinteren i forkøbet med vinterservice


Har du brug for akut snerydning og saltning, kan du her hos Anders Andersens Rengøring kommer vinteren i forkøbet med vores effektive vinterservice. Vinteren byder på mange udfordringer og det er naturligvis vigtigt at der bliver taget hånd om opgaverne på en professionel og grundig facon. Som et led i et løbende samarbejde tilbyder vi vores kunder at udføre en bred vifte af vinteropgaver og du kan garanteret også få gavn af vores ekspertise.

 

Snerydning og saltning er i mange tilfælde ikke blot nødvendig for færdselssikkerheden, men også decideret lovpligtig og det er derfor vigtigt at arbejdet bliver udført til punkt og prikke. Hos Anders Andersens Rengøring sætter vi en ære i et fyldestgørende, tilfredsstillende resultat – hver gang. Dette gælder naturligvis også for snerydning og saltning.

 

Foruden akut snerydning og saltning, tager vi også hånd om andre sæsonbetingede opgaver. Har du for eksempel brug for at få fjernet farlige istapper fra højtsiddende tagrender og udhæng, eller måske fjernelse af tunge snedynger på taget, står vi altid til rådighed. Vil du undgå fugt og svamp i dit for eksempel dit loftrum eller i skunke, fjerner vi også sne og slud her. Dette er blot nogle eksempler på vores arbejdsområder så kontakt os for mere information, eller for et godt tilbud.