Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Skal loft eller kælder rømmes, er vi klar!


Tømning og oprydning af loft og kælder er ofte noget af en mundfuld, der kræver flere dages arbejde. Heldigvis kan du hos Anders Andersens Rengøring få et super tilbud når loft eller kælder skal tømmes! Vi garanterer et fyldestgørende resultat og med vores priser kan alle være med.

 

Vi kan håndtere hele oprydningsopgaven, uanset karakter og størrelse. Uanset om vi skal oprydde og /eller tømme loft- og kælderrum, eller stå for bortkørsel af affald, storskrald og eventuelt genbrugsting, er du kommet til det helt rigtige sted. Har du brug for afsluttende rengøring af de klargjorte rum, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

 

Foruden tømning og oprydning af kælder og loft, tilbyder vi også rengøring af ting og sager, samt nedpakning i flyttekasser, hvis der er effekter, der skal opbevares på en ordentlig og beskyttet måde. Vi ved hvor mange dyrebare genstande familier gemmer på loftet og i kælderen. Derfor gør vi os meget umage med forsigtig håndtering af dine ejendele når vi rømmer rummene.

 

Hos Anders Andersens Rengøring er vi altid glade for at høre fra dig hvis du er interesseret i et tilbud på tømning og oprydning af kælder- og loftrum. Ring på telefon 43 99 99 99 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.