Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Landets største leverandør af trappevask

Vi udfører en grundig og miljøvenlig trappevask til en fornuftig pris. Vi er kendt for at leve op til alle aftaler og for vores stabile medarbejdere, der leverer en ensartet, god kvalitet uge efter uge. Vores samarbejdspartnere er ejendomsselskaber, ejerforeninger samt bolig- og andelsboligforeninger. Ejendomskunderne holder fast i os, fordi de ved, at de kan stole på os, og fordi deres brugere (beboere) er tilfredse. Administration og viceværter behøver ikke at spilde kostbar tid på at kontrollere opgange eller behandle beboerklager. Vi er i øvrigt et Svanemærke-certificeret selskab – din garanti for at kvalitet, miljøhensyn og medarbejderforhold er i top. Kunne du tænke dig et godt tilbud på vores ansvarlige og grundige trappevask? Kontakt os på 43 99 99 99 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


Trappevasken udføres med et unikt system

Vores medarbejdere er veluddannede, ansvarlige og erfarne og har en enestående høj anciennitet i deres ansættelse hos os. Sygefraværet er på den anden side meget lavt, så det er virkelig en stabil indsats, du får, når du vælger os til at udføre trappevasken. Du kan også glæde dig over, at det er glade og motiverede rengøringshåndværkere, vi sender ud til dig. Vi gør meget for, at vores ansatte skal trives og er altid opmærksomme på, om der er noget, vi kan gøre endnu bedre. Vi har udviklet et unikt system, og dette system sikrer en bedre ergonomi, så medarbejderne skånes, når de udfører trappevasken. Systemet sikrer desuden en bedre kvalitet, et bedre miljø og et flottere vaskeresultat. Så der er flere gode grunde til at vælge netop os.

Trappevask-system

 

 

Læs om trappevask-system her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aalborg Aarhus Esbjerg Kolding København Næstved Odense 

Randers Silkeborg Slagelse Svendborg Taastrup Vejle Viborg