Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Få professionel grøn service!


Kunne du tænke dig assistance til vedligeholdelse af grønne arealer, så har vi hos Anders Andersens Rengøring løsningen for dig. Vi har erfaringen og den faglige ekspertise, samt alle nødvendige maskiner og udstyr, til at sikre effektiv totalservice af ejendommens udendørsarealer.

 

Vedligeholdelse af grønne arealer er selvsagt afgørende hvis de besøgende skal have en behagelig oplevelse, hvad end det gælder et parkbesøg eller en gåtur i haven. Med Anders Andersens Rengøring får du et flot resultat, der er med til at vise de grønne arealer fra deres bedste vinkel.

 

Uanset opgavens karakter, kan vi vedligeholde grønne arealer hurtigt og effektivt. Dette kan omfatte alt fra lugning og klipning til beplantning, jordkørsel og bortkørsel af grønt affald. Vi sørger blandt andet for pasning og vedligeholdelse af parkområder, græsplæner, blomsterbede, hække, buske, træer, med videre. Samtidig kan vi holde området rent for henkastet papir, plast og andet affald, samt sørge for fejning stier og fortove, skifte sand i legepladsens sandkasse, og meget, meget mere.

 

Er du interesseret i et godt tilbud og et tilfredsstillende resultat, er vores konsulenter altid glade for at høre fra dig. Du bestemmer selv om du vil kontakte os på telefon 43 99 99 99 eller sende os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.