Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Skal vi assistere eller vikariere for jeres vicevært?


I samarbejde med den stedlige vicevært påtager vi os ofte mange forskellige ansvars- og afløsningsopgaver. Derfor har vi stor erfaring med de mange typer af opgaver, som en ejendom har brug for at få taget hånd om, når viceværten og andet personale afholder ferie og fridage, er syge, på kursus, osv.

 

Har du brug for assistance i forbindelse med vicevært opgaver, er du derfor kommet til det rette sted. Vi tilbyder at vikariere for jeres vicevært i kortere og længere perioder, og som altid er du derved sikret en professionel og pålidelig løsning. Uanset om der er behov for rengøring, trappevask, snerydning, græsslåning eller organisering af affald, bør du derfor ikke snyde dig selv for et af vores tilbud.

 

Vores service kan handle om afløsning på ad hoc basis, eller faste afgrænsede opgaver, som for eksempel nøgleservice og tilkaldeservice i et løbende samarbejde. Dette er blot nogle af de arbejdsområder vi kan assistere med når vi skal vikariere for jeres vicevært. Har du spørgsmål i forbindelse med vores viceværtsservice, er vi altid glade for at høre fra dig. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring på telefon 43 99 99 99 hvis du vil have gavn af vores populære ejendomsservice.