Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Rengøring med miljøgevinst 

Som rengøringsvirksomhed er det naturligt for os at tænke i renhed, også når det gælder miljø og naturen omkring os. Derfor har vi generelt fokus på miljø og bæredygtighed i vores adfærd og indkøb, jf vores miljøpolitik.

I oktober 2011 blev vi det første landsdækkende rengøringsselskab i Danmark, der opnåede godkendelse af Miljømærkning Danmark som leverandør af Svanemærket rengøring.

 

I 2017 blev vi det første rengøringsselskab i Norden, der har opnået svanemærkning på serviceydelsen "vinduespolering", så vi nu både leverer svanemærket rengøring og svanemærket vinduespolering til vores kunder.

 

Svanemærkningen sikrer opfyldelse af de skrappeste miljøkrav og opfyldelse af en lang række etiske krav i forhold til medarbejdere, myndigheder og omverdenen i øvrigt.

Læs om Etik og Svanemærket.Havvindmollebevis

 

Energi fra havvindmøller

Vi har indgået aftale med Ørsted om, at den energi vi indkøber, skal komme fra havvindmøller. 

 

Grønt regnskab

Vi forsøger løbende at indarbejde nye procedurer og aktiviteter, der tilskynder miljøansvarlig adfærd. Et eksempel herpå er, at vi tilbyder den enkelte kunde at udarbejde et grønt CO2 regnskab over vores konkrete rengøring og service hos kunden.

 

svanemrk 226px