Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

Anders Andersens Rengøring er landsdækkende leverandør af kvalitetsrengøring og tilknyttede serviceydelser til virksomheder og ejendomme i hele landet (ingen salg/levering til private).

 

Ledelse
Anders Andersen, ejer og administrerende direktør

Helle Skov-Andersen, driftschef for Daglig rengøring

Knud Andersen, driftschef for Vinduespolering

Kenneth Jensen, driftschef for Ejendomsservice

Jan Kousgaard, leder af Vejle og Aarhus afdelinger

Jan Holm-Henriksen, CFO

Jesper Lenskjold, salgschef

Inge Helmark, HR-leder

Lars Rubæk Kiil, leder af teknikafdelingen

Jacob Andersen, leder af lager/logistik

 


Daglig serviceledelse 
Driftsleder >> Serviceleder >> Tilsynsførende >> Servicemedarbejder

Driftsleder:
Er overordnet ansvarlig for rengøringsdriften på rengøringsstedet, med fuldmagt til at foretage varige ændringer, der medfører tildeling af ekstra ressourcer. Har beslutningskompetence til at foretage kontraktmæssige ændringer.

Serviceleder:
Ansvarlig for kvaliteten af den daglige rengøring på rengøringsstedet, med fuldmagt til at foretage ændringer. Tildeler flere ressourcer, hvis det er nødvendigt for at opretholde den ønskede rengøringskvalitet.

Tilsynsførende:
Fast stedlig ansvarsperson på rengøringspladsen, med fuldmagt til at beslutte i enhver akut situation, der måtte opstå. Fører dagligt tilsyn med den udførte rengøring, og er ansvarlig for instruktion af nye medarbejdere. Har den daglige direkte kontakt med kunden.

 

Servicemedarbejder:
At udføre rengøringsarbejdet i henhold til den udarbejdede rengøringsplan, og give input til tilsynsførende om forhold, der kan forbedre rengøringskvaliteten på eget rengøringsområde.