Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanemrke

Anders Andersens Rengøring er landsdækkende leverandør af kvalitetsrengøring og tilknyttede serviceydelser til virksomheder og ejendomme i hele landet (ingen salg/levering til private).

 

Ledelse
Anders Andersen, ejer og administrerende direktør

Doris Fischer, driftschef for Daglig rengøring

Knud Andersen, driftschef for Vinduespolering

Kenneth Jensen, driftschef for Ejendomsservice

Jan Kousgaard, leder af Vejle og Aarhus afdelinger

Jan Holm-Henriksen, CFO

Jesper Lenskjold, salgschef

Inge Helmark, HR-leder

Lars Rubæk Kiil, leder af teknikafdelingen

Jacob Andersen, leder af lager/logistik

 


Daglig serviceledelse 
Driftsleder >> Inspektør >> Tilsynsførende >> Assistent

Driftsleder:
Er overordnet ansvarlig for rengøringsdriften på rengøringsstedet, med fuldmagt til at foretage varige ændringer, der medfører tildeling af ekstra ressourcer. Har beslutningskompetence til at foretage kontrakt-mæssige ændringer.

Inspektør:
Ansvarlig for kvaliteten af den daglige rengøring på rengøringsstedet, med fuldmagt til at foretage ændringer. Tildeler flere ressourcer, hvis det er nødvendigt for at opretholde den ønskede rengøringskvalitet.

Tilsynsførende:
Fast stedlig ansvarsperson på rengøringspladsen, med fuldmagt til at beslutte i enhver akut situation, der måtte opstå. Fører dagligt tilsyn med den udførte rengøring, og er ansvarlig for instruktion af nye medarbejdere. Har den daglige direkte kontakt med kunden.

Assistent:
At udføre rengøringsarbejdet i henhold til den udarbejdede rengø-ringsplan, og give input til tilsynsførende om forhold, der kan forbedre rengøringskvaliteten på eget rengøringsområde.