Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Levering af forbrugsartikler - helt på plads 


Foruden at kunne prale af effektiv, grundig og billig rengøring, tilbyder vi hos Anders Andersens Rengøring flere andre servicer som du garanteret kan få gavn af. Som et ekstra serviceelement i det løbende samarbejde med vores kunder tilbyder vi blandt andet levering af diverse forbrugsartikler i bedste kvalitet. Vores leveringservice giver dig for eksempel nem og hurtig adgang til en lang række rengøringsmidler og hygiejneartikler så du aldrig behøver at mangle noget til rengøringen.

 

Vi ønsker altid at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Derfor kan du med vores leveringsservice ikke blot få leveret rengøringsmidler til døren, men også en bred vifte af papirvarer, sæbe og creme. Kunne du tænke dig en god kaffe eller te med i købet, på favorable vilkår, kan dette også sagtens lade sig gøre. Vi tilbyder endda også måtteservice og vaskeriydelser.

 

Da vi i det daglige rengøringssamarbejde i forvejen står for opfyldning af papir- og sæbedispensere mv., kender vi vores kunders lagerrum, og kan levere alle varer på rette sted med det samme.

 

Lyder det som noget for dig så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for at høre mere, eller for at få et godt tilbud.