Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Måtteservice

Velkommen til Anders Andersens Rengøring – din leverandør af måtter. Vi tilbyder en effektiv måtteordning, der fungerer helt af sig selv – og i en selvvalgt periode. En god snavsmåtte ved indgang og reception fanger det værste snavs, vand og sjap der ellers ville blive transporteret med ind. På den måde bliver dagens rengøring mindre tidskrævende.

 

Vi lægger en ren måtte det ønskede sted og når vi afhenter den til vask, lægger vi samtidig en nyvasket måtte. Vil du altid have en god snavsfanger ved indgangen uden at skulle besvære dig selv, er du derfor kommet til det rette sted.


Vaskeriservice

 

Foruden måtter, tager vi også hånd om mange forskellige rengøringsopgaver. Vi udfører blandt andet et stigende antal vaskeriopgaver for vores kunder. Det kan dreje sig om løbende vask af håndklæder, viskestykker, klude mv., og om mere periodisk vask af for eksempel gardiner, forhæng og små løse tæpper. Alt dette klarer vi hurtigt og effektivt med vores vaskeriservice og resultatet er aldrig til at tage fejl af.

 

Er du interesseret i at høre mere om vores vaskeriservice eller vores andre kompetenceområder, kan du altid kontakte os, både på telefon 43 99 99 99 og på mailadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .