Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Papirartikler og sæber til køkken og toilet

Mangler du papirartikler og sæber til køkken og toilet så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig specialiseret os i hurtig og billig levering af hygiejne- og rengøringsartikler til vores kunder og vi har garanteret lige det, du søger.

 

Til køkken- og toiletmiljøer leverer vi alle former for papir, sæber og håndlotion, samt flotte designstærke dispensere til samme. Vi leverer også forskellige løsninger til desinficerende håndhygiejne, der er yderst velegnede til blandt andet institutioner og arbejdspladser.

 

Dertil kommer rengøringsartikler til den daglige opvask og rengøring i køkken, hvor vi også kan tilbyde en lang række effektive produkter til skarpe priser. Er det dufte, børster og håndklæder til toiletmiljøet du mangler, kan vi også i den forbindelse matche dine ønsker. Dette er blot et udpluk af vores samlede udvalg af papir, sæbe dispensere, m.m. og vi opdaterer jævnligt udvalget med nye produkter. Få en stabil og velfungerende leveringsservice af dine papirartikler og rengøringsprodukter til attraktive priser!

 

Har du spørgsmål angående dine muligheder eller kunne du tænke dig at høre mere om vores tilbud, er vi altid glade for at høre fra dig. Du kan både ringe på 43 99 99 99 og skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .