Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Vigtigt med et præsentabelt hus

"Hver dag er Clipper House fuld af aktivitet med mange møder og vigtige gæster fra ind- og udland. Det er uhyre vigtigt, at vores hus altid fremstår flot, rent og præsentabelt – både i forhold til gæster og medarbejdere. Derfor skal rengøringen simpelthen bare fungere. Det gør den heldigvis også i dag med Anders Andersens Rengøring, der er den bedste leverandør af rengøring og service, vi har haft - og vi har gennem årene prøvet mange rengøringsselskaber.

Det er en fornøjelse at samarbejde med Anders Andersens Rengøring, der siden 1. november 2012 har stået for rengøringen her i Clipper House. Nu bliver rengøringen og serviceopgaverne udført som aftalt og planlagt. Samtidig er der en god personlig kontakt og en effektiv kommunikation. Har jeg lagt en besked, får jeg svar tilbage inden for få minutter – det er sådan, det skal være”.

Lene Bonde, General Manager, Head of Administration, Clipper Group

 

Opstarten var meget professionel

”Tidlig morgen på opstartsdagen var jeg den eneste fra Berlingske, der deltog. Jeg havde frygtet, at jeg skulle hjælpe med alt muligt. Men der var overhovedet ikke brug for mig … jeg kunne gemme al min frygt væk, for der var styr på tingene. Hele opstarten var enormt professionel planlagt og gennemført. Der var sat dobbelt bemanding på, og HC havde instrueret alle godt i, hvad de skulle. Samtidig var der overskuelige opstartsplaner og nyt klargjort rengøringsudstyr. Så jeg blev hurtigt helt lettet, og kunne slappe af. ”De er overalt”, sagde en af mine kolleger senere på dagen om det store rykind af Anders Andersen folk. Folk bemærker, at rengøringen er blevet bedre, og nævner bl.a. trapperne, hvor hvert trin nu er blevet skuret godt og grundigt. Vi har kun fået positive tilkendegivelser".

Ninne Hofmann, Serviceleder, Berlingske Media

 


 

 

Lene Bonde Clipper

 

 

 

 

 

Ninne Berlingske Media