Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanemrke

 

Dygtige rengøringshåndværkere

 

Anders Andersens Rengøring beskæftiger i dag ca. 900 medarbejdere fordelt på vores tre kernedriftsområder - Daglig rengøring, Vindues-polering og Ejendomsservice - samt vores administration og forskellige stabsfunktioner - teknik, lager, kursus, salg, marketing mv.

 

Vi har meget stor respekt for det arbejde, som vores timelønnede medarbejdere udfører ude hos kunderne. Det er deres rengørings-håndværk og service, der først som sidst gør Anders Andersens Rengøring til en foretrukken leverandør blandt kvalitetsfokuserede danske virksomheder. 

 

Derfor er vi altid meget fokuserede på, at medarbejderne hele vejen rundt har velordnede forhold, og er motiverede og tilfredse i hverdagen.

 

Vi er stolte over at have en enestående høj medarbejderanciennitet for alle medarbejdergrupper. Særlig stolte er vi over ancienniteten for de timelønnede medarbejdere, da det traditionelt i branchen er her, der er store og hyppige udskiftninger. Vi tager den høje anciennitet som et tegn på, at medarbejderne er glade for at være hos os. 

 

Anciennitet pt. for vores rengøringshåndværkere:

Daglig rengøring: 3,2 år

Vinduespolering: 7,2 år

Ejendomsservice: 4,1 år

 

Vi har stor fokus på sygefravær, som vi følger nøje. Derfor har vi glædeligvis også et enestående lavt sygefravær. Vi overvåger kon-stant både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø for at se, om der er noget, vi kan gøre bedre.