Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

 

Maria Kabat

”Jeg startede som trappevasker for mere end 11 år siden, og har altid været glad for at være ansat i Anders Andersens Rengøring. I 2006 blev jeg udnævnt til Tilsynsførende i Ejendomsservice, og har været dette lige siden. Vi har stor fokus på kvaliteten i vores arbejde, så det kan godt være lidt af et kulturchok for nye medarbejdere, der har været ansat i andre rengøringsfirmaer. Selv om der er fokus på kvaliteten, har vi alle frihed til at planlægge store dele af vores arbejde i hverdagen. Min arbejdsdag er meget afvekslende, og jeg har hver dag nye udfordringer og kontakt med mange mennesker. Det er lige mig!”

 

 

Anne Guldager

”Jeg er netop blevet udnævnt til tilsynsførende - det er kun en måned siden, så det er helt nyt, og jeg er rigtig glad for det. Jeg har været i Anders Andersens Rengøring i fem år, og har vasket trapper lige indtil nu. Det er et godt sted at være ansat - alle er positive, og der er altid god opbakning og kontakt mellem ledere og assistenter. Har man problemer, får man hjælp til at løse dem. Det er trygt og rart på den måde. Jeg har været ansat i andre rengøringsfirmaer, og har aldrig før oplevet en så god kontakt mellem assistenter og ledere.”

 

 

 

 

 

Maria Kabat160x146

 

 

 

 

Anne Guldager160x146