Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Det siger medarbejdere i Vinduespolering ...

 

Lars Christensen

”Jeg har arbejdet i Anders Andersens Rengøring i 8 år. På et tidspunkt var jeg en tur i militæret, men kom tilbage. Det er et godt sted at arbejde og der lægges stor vægt på sikkerhed. Liftene og sikkerhedsudstyret er altid velfungerende, og midlerne er skånsomme. I Anders Andersens Rengøring har vi vinduespudsere en stor grad af selvstændighed og frihed i hverdagen. Vi skal blot løse vores opgaver og levere en ordentlig kvalitet og service til kunderne. Vi planlægger og træffer mange beslutninger selv, men kan omvendt også hurtigt få hjælp hjemme fra afdelingen, hvis vi ringer. Min makker og jeg polerer primært bygninger i København, bl.a. Saxo Banks flotte hus i Hellerup og Crown Plaza i Ørestaden”.

 

 

Jesper Poulsen

”Da jeg kom til Anders Andersens Rengøring i december 2015 for at være vinduespudser, havde jeg arbejdet som tømrer i 17 år. Jeg er glad for at arbejdet som vinduespudser, bl.a. fordi vi næsten 100 % selv bestemmer vores daglige arbejdsrytme, fx hvad tid vi starter om morgenen og hvornår vi har fri. Der er en faglig stolthed i virksomheden og kunderne skal være tilfredse. Det kan jeg godt lide. Vi har da også et godt forhold til vores kunder. Vi hilser altid på receptionisterne eller vores kontaktperson, inden vi går i gang med en poleringsopgave, så de er klar over, at nu vi er der altså igen. Og lige så selvfølgeligt slutter vi af med et ”på gensyn”, inden vi kører derfra igen”.

 

 

 

 

VPer LarsChristensen

 

 

 

 

 

 

VPer JesperPoulsen