Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Specialkompetencer til jeres specialopgaver


Hos Anders Andersens Rengøring råder vi over en lang række special-kompetencer, som vi dels tilbyder som enkeltstående serviceydelser, og dels som en integreret del i et løbende samarbejde. Vi tilbyder vores erfaring og ekspertise til en bred vifte af arbejdsopgaver, på baggrund af vores mange specialkompetencer så har du brug for assistance til en særlig specialopgave, er det os du skal have fat i.

 

Vores kompetencer til specialopgaver består blandt andet af oliering af trægulve og vi efterlader altid et flot og jævnt resultat. Kunne du tænke dig opskuring og polish af gulve eller måske professionel marmorslibning og polering, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine ønsker med vores specialkompetencer. Vi tilbyder derudover grundig rengøring, blandt andet i form af vask af persienner, lameller, m.m., samt afrensning af facader, fliser og meget andet. Døjer du med fugt eller har du brug for skimmelsvampsbekæmpelse inden problemet tager overhånd, er Anders Andersens Rengøring altid et fornuftigt valg. Hvad end du er ude efter vask, polering, oliering eller insektbekæmpelse, bør du ikke snyde dig selv for et godt tilbud, her hos os.

 

Vores konsulenter altid glade for at høre fra dig hvis du har spørgsmål eller hvis du kunne tænke dig et godt tilbud. Kontakt os på telefon 43 99 99 99 eller send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.