Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Flotte rene facade- og flisearealer

Rensning af fliser og facader er en af vores spidskompetencer, her hos Anders Andersens Rengøring. Vi er stolte af vores tilfredse kunder og vi er sikre på at vi også kan give dig et godt tilbud og et flot resultat. Vi er naturligvis i besiddelse af lifte så vi uanset højde kan løse opgaven til perfektion. Derudover ønsker vi at kunne imødekomme ethvert rengøringsbehov og vi afrenser og rengør derfor fliser, facader og vægge for alt - lige fra alger og kalk, og til snavs og graffiti.

 

Vi er hos Anders Andersens Rengøring kendte for vores seriøse og grundige tilgang til vores arbejdsopgaver, hvilket naturligvis også gælder for flise- og facaderensning. Vi benytter den bedst tænkelige metode til opgaven, hvilket kan betyde anvendelse af rentvandsanlæg, højtryksrens og godkendt kemi, eller en kombination af disse.

 

Hvad end du bakser med kalkpletter, døjer med alger eller vil graffiti til livs, kan vi med vores afrensning af facader og fliser, garanteret give dig et smil på læben. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder eller er du interesseret i et godt tilbud, kan du altid kontakte os. Vi står klar ved telefonen på 43 99 99 99 og på mailadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

fliserens fr

Før

 

Fliserens efter

Efter