Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Graffitirens

 

Til tider er man så uheldig at blive udsat for graffiti, og det er ikke noget, der skal repræsentere din virksomhed. Med flere års erfaring og de højeste kompetencer indenfor facaderens, kan vi også hjælpe dig med graffitirens, så dit domicil igen fremstår præsentabelt og velholdt, hvis graffitien har ramt dine facader.

 

I Anders Andersens Rengøring er vi kvalitetsbevidste og miljøbevidste, så vores graffitirens tager altid hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi fjerner graffiti fra alle typer facader, og vi renser og behandler overfladerne i overensstemmelse med overfladetypen.

 

Hurtigt udrykning når der skal renses for graffiti

Så snart I opdager graffitien eller er plaget graffiti, rykker vi naturligvis hurtigt ud, for det er ikke noget der skal repræsentere din virksomhed. Selvom vi rykker hurtigt ud, skal du ikke være i tvivl om resultatet. Vi er i Anders Andersens Rengøring kendte for vores grundige og seriøse tilgang. Derfor tør vi godt at love, at vi leverer et blændende resultat, vi har renset dine facader for graffiti.

 

Kunne du tænke dig at høre mere eller er du interesseret i et godt tilbud? Så klik her