Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Fra trist til smuk marmor


Det kræver professionel slibekunst at få triste og slidte marmorflader på gulve og vægge til at fremstå smukke, blanke og rene. Denne kunst er endnu et af vores specialer. Som serviceleverandør til danske virksomheder tilbyder Anders Andersens Rengøring ikke bare rengøring, men også et væld af andre servicer til skarpe priser, heriblandt marmorpolering og slibning. Lyder det som noget for dig så læs nærmere her på siden eller kontakt os for et godt tilbud.

 

Få materialer er mere elegante end marmor og det populære materiale er yderst velegnet til mange forskellige indretningsstile. Er du interesseret i en grundig og effektiv marmorslibning så glansen kan vende tilbage i belægningen, er vi altid glade for at høre fra dig. Vi ved at ikke to opgaver er ens og vurderer derfor altid nøje hvordan vi får marmorfladerne til at se helt nye ud, på individuel basis. Med vores marmorslibning er vi sikre på at du ikke bliver skuffet. Efter slibningen er vi naturligvis klar med en ordentlig omgang polering, der giver et skinnende og robust finish.

 

Hos Anders Andersens Rengøring er vi altid glade for at høre fra dig hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et godt tilbud på en særlig opgave. Send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . OBS! Kun erhverv.