Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Korrekt behandling af dyrebare trægulve


I dag har mange virksomheder flotte, stærke trægulve i deres domiciler og administrationsbygninger.

Det kræver særlig viden og teknik at behandle disse trægulve rigtigt. Og det er vigtigt for at bevare det flotte udseende og sikre gulvet lang levetid.

I Anders Andersen Rengøring har vi stor ekspertise og erfaring i korrekt plejebehandling og oliering af de dyrebare trægulve, så de hele tiden fremstå med et flot ’new look’.

Vi udfører 50-100 olieringer af trægulve om året, blandt andet hos nogle af Danmarks mest kvalitetsfokuserede virksomheder.

Oliebehandlede trægulve skal med jævne mellemrum plejeolieres for at opretholde en flot glød og en slidstærk overflade. Selv det flotteste gulv bliver trist og sårbart, hvis ikke det ’friskes op’ med plejeoliering.

Det oliemættede trægulv skyr væske og snavs, så det er nemt at holde rent. Modsat vil tørre og matte trægulve holde snavset fast.

Der må dog ikke bare pøses olie på. Vi afpasser doseringen i forhold til overfladens slitage og tørhed, og fordeler olien nænsomt med mopper og klude, hvorefter overskydende olie suges op igen. Derefter poleres trægulvet, der så skal hærde i op til 24 timer, afhængig af træsort.

 Få vores vurdering, og få den bedste behandling af jeres gulv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oliering