Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Flotte hårde gulve - år efter år

Er det opskuring og polish af gulve der er brug for, så er du kommet til det helt rette sted. Vi er hos Anders Andersens Rengøring glade for at kunne tilbyde dig grundig, effektiv, hurtig og billig opskuring og polering af gulve, så de forbliver flotte og hårde, år efter år. Vi er stolte af at kunne oprense og plejebehandle alle typer af gulve og vi har derfor garanteret den helt rigtige løsning for dig.

 

Er det for eksempel terrazzo eller linoleumsgulvene der trænger til en kærlig hånd, kan vi hos Anders Andersens Rengøring opnå en dybdegående renseeffekt med vores opskuring. Vi kan få selv årtier gamle overflader til at fremstå så godt som nye – tilmed til en konkurrencedygtig pris. Opskuring af terrazzo på trapper og gulve giver en helt utrolig flot effekt – selv den mest triste og nussede overflade bliver lys, ren og nærmest ny at se på. Linoleumsgulve har desuden ofte godt af en polish behandling, så den flotte vand- og snavsafvisende overflade vender tilbage.

 

Også dine rustikke fliser kan få et imponerende løft så uanset om det er terrazzo, linoleum eller noget tredje der trænger til en kærlig hånd, går du ikke galt i byen med vores service. 

 

 

 

 

 

 

Opskuring 1

 

gulvpleje sten