Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

 

Sikret Superliga-deltagelse for alle vores sponsorklubberSom sponsor for F.C. København, Vejle Boldklub, AGF og AaB er vi stolte af, at alle klubber nu er en del af Superligaen, hvor de alle hører hjemme.

 

Stort tillykke til Vejle Boldklub for at have sikret oprykning til Superligaen.

 

Trods en skuffende sæson i forhold til de forgangne år sikrede F.C. København sig plads til Europa League-kvalifikationen efter en sejr over AGF, og de er nu klar til at spille europæisk fodbold igen. Trods nederlaget til FCK i playoff-kampen om Europa League har AGF præsteret det bedste forår i mange år og er sammen med vores øvrige sponsorklubber stadig med i dansk topfodbold. AaB sluttede på en 5. plads, og endnu engang har de bevist, at de hører til i toppen af tabellen.

 

Som de fodbold entusiaster vi er, ser vi nu frem til VM i Rusland henover sommeren, og vores glædelige gensyn med Superligaen efter sommerferien, hvor jagten på trofæet igen er sat ind. Vi håber selvfølgelig, at alle vores hold blander sig i toppen af tabellen i den kommende sæson.

 

 

fck Brondby marts2015

 

Professionel sponsor for FCK siden 1992

Vi har i årevis benyttet os af fodboldsponsorater til at udbrede kend-skabet til vores virksomheds navn, og til at vise engagement og være til stede i vores omverden.

Med sponsorstøtte og involvering i dansk topfodbold vil vi også gerne signalere vores grundlæggende tro på, at godt holdarbejde og teamspirit er afgørende forudsætninger for at skabe gode resultater. Det gælder på fodboldbanen og det gælder i virksomheder.

Sponsor for F.C. København siden starten
Da F.C. København i 1992 blev ’født’ som ny klub i den danske fodboldverden, var Anders Andersens Rengøring en af de første virksomheder, der skrev sponsoraftale med FCK .

Vi har holdt fast som storsponsor lige siden. Derfor har vi gennem alle sæsoner kunnet følge klubbens fantastiske udvikling, og glæde en masse af vores kunder og medarbejdere med gratis billetter til store fodboldoplevelser i Parken.

Jo større succes FCK har på banen, jo større oplevelsesværdi har billetterne. Det så vi tydeligt i efteråret 2010, da FCK i Champions League leverede den ene flotte præstation efter den anden. For aldrig har vi oplevet så stor interesse som i dagene op til især Barcelona kampen i Parken, hvor FCK i øvrigt opnåede 1-1 - et superflot resultat mod et af verdens absolut bedste fodboldhold.

Det var en kæmpe fornøjelse at kunne give en masse mennesker denne og andre store Champions League oplevelser i Parken.

Vejle Boldklub

Vi er også sponsor for Vejle Boldklub, der har været tæt på at nå tilbage til Superligaen de seneste år, og i sæsonen 2017/2018 lykkedes det. Vi er stolte af, at Vejle Boldklub sikrede oprykning til Superligaen, og vi glæder os til at følge deres rejse i Superligaen – dér hvor de hører til. 

 

AGF - Aarhus' fodboldhold

Siden ultimo 2015 har vi været sponsor for AGF. Det blev vi forlængelse af, at Anders Andersens Rengøring etablerede en driftsafdeling i Aarhus. AGF bliver i Superligaen, men de glippede desværre deltagelse i europæisk fodbold pga. F.C. København. Vi glæder os til at følge klubben og håber, at de kan føre deres gode forårspræstationer ind i efteråret. Desuden glæder vi os til at skabe og styrke vores relationer omkring klubben.

 

AaB - hele Nordjyllands hold

Vi har fra medio 2017 været engageret som sponsor for AaB og har således fire Superliga sponsorhold. Vi ser frem til at arbejde os tættere på AaB og Nordjylland de kommende år og skabe nye relationer i forlængelse af klubbens aktiviteter. Vi glæder os til at følge hele Nordjyllands hold og deres fortsatte deltagelse i toppen af tabellen.

 

Den Blå Planet
I foråret 2013 slog Den Blå Planet første gang dørene op for publikum. Anders Andersens Rengøring har fra start støttet den enestående seværdighed med et sponsorat og som sponsor for 'Pudsefisken'. Vi blev hyret til at polere vinduer og akvarierglas forud for Dronning Margrethes og Prins Henriks besøg op til åbningen.

 

AAR's FCK Tips-konkurrence 2018, klik her>> Tips-kokurrence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er sponsor for
nedenstående klubber

 

 

FCK logo-140px 

   AGF logo

 

       Vejle BK1

  Lille AaB logo

  Koege Boldklub