Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanemrke

 

Målet for FCK er Europa League

2016-17 sæsonen endte lige så fantastisk som året før for F.C. København, da det igen blev til "The Double" med både mesterskabs- og pokaltitel. Ikke alene var det FCK's 12. danske mesterskab, det var et mesterskab, der blev vundet i suveræn stil med hele tolv points ned til nr. 2, Brøndby. Det var også ærkerivalerne fra Brøndby, som FCK slog i pokalfinalen. I de efterfølgende europæiske turneringer nåede FCK frem til kvartfinalen i Europa League, hvor holdet blev slået af Atlético Madrid, der regnes for et af de stærkeste europæiske hold i 2017-18. Lige nu - marts 2018 - har FCK netop sikret sig plads i mesterskabsslutspillet, men der er langt op til Superligaens nr 1 og 2, hhv. Brøndby og FC Midtjylland. Målet er at sikre deltagelse i en europæisk turnering efter VM i Rusland. Med godt spil i slutspilskampene bør FCK efterfølgende være klar til Europas andre storhold.

 

 

fck Brondby marts2015

 

Professionel sponsor for FCK siden 1992

Vi har i årevis benyttet os af fodboldsponsorater til at udbrede kend-skabet til vores virksomheds navn, og til at vise engagement og være til stede i vores omverden.

Med sponsorstøtte og involvering i dansk topfodbold vil vi også gerne signalere vores grundlæggende tro på, at godt holdarbejde og teamspirit er afgørende forudsætninger for at skabe gode resultater. Det gælder på fodboldbanen og det gælder i virksomheder.

Sponsor for F.C. København siden starten
Da F.C. København i 1992 blev ’født’ som ny klub i den danske fodboldverden, var Anders Andersens Rengøring en af de første virksomheder, der skrev sponsoraftale med FCK .

Vi har holdt fast som storsponsor lige siden. Derfor har vi gennem alle sæsoner kunnet følge klubbens fantastiske udvikling, og glæde en masse af vores kunder og medarbejdere med gratis billetter til store fodboldoplevelser i Parken.

Jo større succes FCK har på banen, jo større oplevelsesværdi har billetterne. Det så vi tydeligt i efteråret 2010, da FCK i Champions League leverede den ene flotte præstation efter den anden. For aldrig har vi oplevet så stor interesse som i dagene op til især Barcelona kampen i Parken, hvor FCK i øvrigt opnåede 1-1 - et superflot resultat mod et af verdens absolut bedste fodboldhold.

Det var en kæmpe fornøjelse at kunne give en masse mennesker denne og andre store Champions League oplevelser i Parken.

Vejle Boldklub
Vi er også sponsor for Vejle Boldklub, der har været tæt på at nå tilbage til superligaen de seneste år, men stadig lige mangler det sidste stykke. Vi håber, det lykkes inden for et par år.

 

AGF - Aarhus' fodboldhold

Siden ultimo 2015 har vi været sponsor for AGF. Det blev vi forlængelse af, at Anders Andersens Rengøring etablerede en driftsafdeling i Aarhus. AGF formåede at forblive i Superligaen, hvor der måske i næste sæson måske kan blive tale om at slutte et par pladser højere oppe i tabellen, så holdet helt undgår nedrykningsspillet. 

 

AaB - hele Nordjyllands hold
Vi har fra medio 2017 været engageret som sponsor for AaB og har således tre Superliga sponsorhold. Vi ser frem til at arbejde os tættere på AaB og Nordjylland det kommende års tid, og glæder os til at følge holdet og skabe nye relationer omkring og i forlængelse af klubbens aktiviteter.

 

Den Blå Planet
I foråret 2013 slog Den Blå Planet første gang dørene op for publikum. Anders Andersens Rengøring har fra start støttet den enestående seværdighed med et sponsorat og som sponsor for 'Pudsefisken'. Vi blev hyret til at polere vinduer og akvarierglas forud for Dronning Margrethes og Prins Henriks besøg op til åbningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er sponsor for
nedenstående klubber

 

 

FCK logo-140px 

   AGF logo

 

       Vejle BK1

  Lille AaB logo

  Koege Boldklub