Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Vinduespolering 

 

Vi tilbyder effektive poleringsløsninger, der sikrer høj kvalitet og fleksibel service i hele landet. Vinduespoleringen udføres af Danmarks bedste og mest stabile vinduespudsere, og med udstyr i topklasse.

 

Når du ønsker en gennemgrundig og topkvalitets vinduespolering til en god pris, er det bare at tage fat i os. Anders Andersens Rengøring har siden 1968 leveret kvalitets vinduespolering, og den dag i dag er den grundige tilgang stadig intakt. Beviset er vores mange tilfredse kunder og vores Svanemærke-certificering, som betyder, at miljøhensyn, medarbejderforhold og kvalitet er i top. Faktisk kan vi med stolthed fortælle, at vi er Nordens første leverandør af Svanemærket vinduespolering. Se pressemeddelelse fra april 2017 her.

 

Vi er heldigvis et landsdækkende selskab, så vi kommer ud og klarer vinduespoleringen i Aarhus, Esbjerg, Odense, København og mange andre steder. Fleksibiliteten gælder også i forhold til vinduernes højde og tilgængelighed – vi har en kæmpe liftpark, så vores dygtige og pålidelige vinduespudsere klarer opgaven, hvad enten det er en mindre kontorbygning eller et stort sygehus, der trænger til en grundig vinduespudsning.

 

Få en grundig vinduespolering med priser, der giver mening

 

Hos Anders Andersens Rengøring er alt, vi gør, kendetegnet ved en stor grundighed. Det gælder også, når du skal have udført vinduespolering. For selvom vi har yderst gode priser på vinduespolering, så er kvalitet altid i højsædet hos Anders Andersens Rengøring. Før vi går i gang med opgaven, foretager vi nemlig en behovsanalyse med overlegen teknologi og logistik, så intet er overladt til tilfældighederne. Takket være analysen kan vi udføre opgaven på den bedste måde og til den bedste pris. Vores grundighed kommer også til udtryk i inspektørtjek og omhyggelige kvalitetsvurderinger, ligesom du får en plan over vinduespudsningen, så du altid kan følge med i, hvilke vinduer der bliver pudset hvornår. Hvis du overvejer at blive en af vores mange tilfredse kunder, kan du klikke her.

 

OBS! Vi fakturerer først, når en opgave er afsluttet. Dette er et vigtigere punkt, end man lige skulle tro. For derved får du garanti for, at du kun betaler for arbejde, der rent faktisk bliver udført. Mange andre leverandører kører med faste månedsafregninger, hvor det er svært at se, hvad man egentlig får for de penge, man betaler, og om arbejdet overhovedet er udført.

 

 

 

Aalborg Aarhus Esbjerg Kolding København Næstved Odense 

Randers Silkeborg Slagelse Svendborg Taastrup Vejle Viborg 

 

 

 

 53 m lift

 

 LIFTOVERSIGT
Lastvognslifte

53 m Wumag

35 m Wumag

35 m Wumag

26 m CTE

 

Liftbiler (lille kørekort)

27 m Rutmann

21 m Denka

20 m CTE

20 m CTE

 

20 m CTE

 

20 m CTE

 

 

Trailerlifte

30 m Denka

22 m Denka speciallift

18 m Denka

18 m Denka

12 m Denka

12 m Denka

 

Søjle- og bomlifte

16 m Faraone søjlelift

13,5 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

10 m selvkørende søjlelift

 

Saxlifte

9,9 m selvkørende

7,8 m selvkørende

7,8 m selvkørende

5,7 m selvkørende