Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanemrke


Størst i Danmark og først i hele Norden med SVANEMÆRKET vinduespolering


Vi tilbyder effektive poleringsløsninger, der sikrer høj kvalitet og fleksibel service i hele landet. Vinduespoleringen udføres af Danmarks bedste og mest stabile vinduespudsere, og med udstyr i topklasse.

 

Vi er Danmarks største leverandør af vinduespolering og den første leverandør i hele Norden til at kunne levere Svanemærket vinduespolering, hvilket handler om langt mere end blot at anvende svanemærket poleringssæbe. Svanemærket kræver opfyldelse af en lang række krav, herunder selvfølgeligt til miljøbelastning, men også i forhold til kvalitetssikring, arbejdsmiljø, sikkerhed, etik mv. Se pressemeddelelse fra april 2017 her.

 

Vi råder over branchens suverænt største liftpark med lifte til alle højder fra 0 til 53 meter, og har altid styr på både sikkerhed, arbejdsmiljø og miljøhensyn, når vi løser en opgave.

Såvel teknisk som fagligt sørger vi for en optimal løsning på enhver poleringsopgave, uanset højde og tilgængelighed. Vi har fokus på kvalitet, og følger opgaverne til dørs med inspektørtjek og grundige kvalitetsvurderinger.

Vores kunder bliver hos os i mange år, fordi de er tilfredse, og meget ofte vender ’gamle’ kunder tilbage, når de har prøvet en anden leverandør.

 

Kunderne spænder fra de største sygehuse og flotteste glasdomiciler til små og store produktions- og kontorbygninger.

 

 

 

 53 m lift

 

 LIFTOVERSIGT
Lastvognslifte

53 m Wumag

35 m Wumag

35 m Wumag

26 m CTE

 

Liftbiler (lille kørekort)

27 m Rutmann

21 m Denka

20 m CTE

20 m CTE

 

20 m CTE

 

20 m CTE

 

 

Trailerlifte

30 m Denka

22 m Denka speciallift

18 m Denka

18 m Denka

12 m Denka

12 m Denka

 

Søjle- og bomlifte

16 m Faraone søjlelift

13,5 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

10 m selvkørende søjlelift

 

Saxlifte

9,9 m selvkørende

7,8 m selvkørende

7,8 m selvkørende

5,7 m selvkørende