Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Vi er Danmarks og Nordens første leverandør af svanemærket vinduespolering

Anders Andersens Rengøring har fået tildelt svanemærkelicensen efter have dokumenteret opfyldelse af Nordisk Miljømærknings helt nye kriterier for svanemærket vinduespolering. Først her i 2017 er det blevet muligt at få vinduespolering svanemærket.

 

I oktober 2011 blev Anders Andersens Rengøring det første landsdækkende rengøringsselskab i Danmark med svanemærkning - den gang med fokus på rengøring.

AAR faar overrakt VPsvanelicens

 

På billedet har driftschef Knud Andersen til højre netop fået overrakt det officielle licensbevis af tre repræsentanter fra Miljømærkning Danmark; licenseringschef Jeppe Frydendal, direktør Martin Fabiansen og seniorkonsulent Trine Pedersen.

 

 

"Nu er vi også først med svanemærket vinduespolering - ikke bare i Danmark, men i hele Norden, og hele verden for den sags skyld", udtaler en glad driftschef Knud Andersen, og fortsætter - "Mange af vores kunder er kendte og anerkendte virksomheder og institutioner, der tillægger CSR, miljø og arbejdsmiljø stor værdi og betydning hos dem selv og deres leverandører. De kunder, som vi både leverer rengøring og vinduespolering til, får nu en komplet Svanemærket servicepakke".

 

Licenseringschef hos Miljømærkning Danmark Jeppe Frydendal udtaler bl.a.; ”Det er glædeligt, at Anders Andersens Rengøring allerede nu gør det muligt at vælge svanemærket vinduespolering. Det er kun et par måneder siden, det blev muligt. Det tyder på, at efterspørgslen er der”.

 

De nye kriterier for vinduespolering omfatter bl.a. krav til kvalitetssikring, brændstofforbrug, kemiindhold, sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

Læs mere her

 

 

 

 

 

 53 m lift

 

 LIFTOVERSIGT
Lastvognslifte

53 m Wumag

35 m Wumag

35 m Wumag

26 m CTE

 

Liftbiler (lille kørekort)

27 m Rutmann

21 m Denka

20 m CTE

20 m CTE

 

20 m CTE

 

20 m CTE

 

 

Trailerlifte

30 m Denka

22 m Denka speciallift

18 m Denka

18 m Denka

12 m Denka

12 m Denka

 

Søjle- og bomlifte

16 m Faraone søjlelift

13,5 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

12 m selvkørende bomlift

10 m selvkørende søjlelift

 

Saxlifte

9,9 m selvkørende

7,8 m selvkørende

7,8 m selvkørende

5,7 m selvkørende