Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Facaderens

Søger du en grundig og miljøvenlig facaderens? Så har du fundet det rette firma. Vi har siden 1968 leveret kvalitetsresultater indenfor rengøringsbranchen, men på trods af succes hviler vi aldrig på laurbærrene. Vi er altid opmærksomme på, om der er noget, vi kan gøre endnu bedre. Derfor kan du være sikker på at få en facaderens, som er både effektiv og innovativ. Vi er klar til at vaske facadernes flotte originale udseende frem igen, ved hjælp af vores lifte og rentvandsanlæg, og hvis glassene i bygningens vinduer bliver ved med at være matte og uklare, selvom de er nypolerede, kan vi også hjælpe. Vi udfører glasrensning med et specialmiddel, der gør vinduesglasset klart, så vinduerne kommer til at se pæne ud og giver en uspoleret udsigt indefra.

 

Facaderens af første klasse 

Skidt og snavs fra vind og vejr sætter uundgåeligt sit præg på bygningers ydre. Uden at man rigtigt bemærker det, bliver facaderne dag for dag mere snavsede, så bygningens ydre look bliver grågrumset. Mange bygninger kunne derfor fremstå langt mere præsentable og velholdte med renvaskede facader. Heldigvis får du en førsteklasses facaderens, når du vælger os – også hvis du skal bruge en afrensning af graffiti. Hos Anders Andersens Rengøring er tilgangen til opgaver altid præget af ordentlighed og kvalitet. Det var netop et ønske om at kunne gøre sig umage, som førte til grundlæggelsen af firmaet. I dag ses den ordentlige og ansvarlige tilgang blandt andet i vores Svanemærke-certificering, som er din garanti for høj kvalitet, miljøhensyn og gode medarbejderforhold. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på vores facaderens? Klik her.


Glasrens
Er glassene i bygningens vinduer matte og uklare, selv om de er nypolerede, kan en glasrensning være en rigtig god idé.

Vores glasrensning udføres med et specialmiddel, der gør vindues-glasset klart, så vinduerne kommer til at se pæne ud, og giver en uspoleret udsigt indefra.

 

Aalborg Aarhus Esbjerg Kolding København Næstved Odense Randers Silkeborg Slagelse Svendborg Taastrup Vejle Viborg