Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke


Nypolerede vinduer efter nybyg og renovering
 

Kunne du tænke dig flotte, nypolerede vinduer efter nybyg og renovering, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Anders Andersens Rengøring kan du altid få et godt tilbud på nypolering af dine vinduer efter renoveringen, uanset opgavens størrelse.

 

Skinnende rene vinduer 'sælger'. Den flotte finish fremhæver værdien af det udførte bygnings arbejde, når det nye byggeri skal præsenteres og afleveres til bygherre, købere og brugere. Omvendt er der næsten ikke noget, der kan ødelægge det visuelle indtryk mere end nussede og støvede vinduer. Med Anders Andersens Rengøring kan du være sikker på et skinnende flot resultat, der fuldføres hurtigt og effektiv. Vi ønsker at alle kan få nypolerede partier efter nybyg og renovering uanset hvor krævende en opgave, det drejer sig om.

 

Vi har den rette erfaring, mandskabet og udstyret til at sikre en effektiv afsluttende finish-polering på den meget korte tid, der typisk er til rådighed fra sidste håndværker er gået, til arbejdet skal præsenteres. Gå derfor ikke glip af et prisvenligt tilbud – kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Du er både velkommen til at sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og ringe på telefon 43 99 99 99.