Leverandør af Svanemærket rengøring

Anders Andersens Rengøring er Danmarks første landsdækkende rengøringsselskab, der har opnået godkendelse og certificering som Svanemærket.

Svanem�rke

 

Markedets bedste pris-kvalitet forhold

 

Hos Anders Andersens Rengøring ønsker vi at kunne levere den bedste mulige service til den lavest mulige pris. Vores fokus er på at levere kvalitetsrengøring til dig og din virksomhed, hvilket opnås igennem stabilitet, pålidelighed og effektivitet.

 

Dette kvalitetsfokus har vi rendyrket gennem fem årtier. Vi udvikler konstant nye koncepter og alternative løsninger for at sikre, at vi til hver eneste kunde leverer kvalitet med højeste effektivitet, så prisen samtidig er særdeles attraktiv. Uanset om du er ejer af en virksomhed eller om dit hjem trænger til en kærlig hånd, kan vi skræddersy det helt rigtige tilbud til dig.

 

Vores fokusområder strækker sig over mange forskellige servicer, lige fra den daglige rengøring, til vinduespolering og snerydning. Uanset årstiden og opgavens størrelse kan du altid forvente et tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder desuden en lang række rengøringsprodukter til aldeles attraktive priser.

 

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig så er du naturligvis altid velkommen til at ringe på telefon 43 99 99 99. Du kan også sende os en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , og få et godt tilbud på kvalitetsservice inden for daglig rengøring, vinduespolering, ejendomsservice og meget andet. Vi glæder os til at høre fra dig!