GEA

49 års uafbrudt samarbejde

Nina Kunder

Del vores indlæg lige her:

Den 19. marts er en særlig dag. I dag for 49 år siden, i 1970, polerede Anders Andersens Rengøring for første gang Niro Atomizers vinduer i Søborg. I dag er virksomheden bedre kendt under navnet GEA Process Engineering. Trods navneskift har GEAs og Anders Andersens Rengørings samarbejde på Gladsaxevej varet lige siden – uden afbrydelser.

Eksperter i pulverisering

Niro Atomizer blev grundlagt i 1933 af Johan Ernst Nyrop. Niro henviste til hans efternavn og Atomizer til virksomhedens ekspertise i frysetørring og pulverisering af flydende og faste stoffer – eksempelvis kaffe og mælk.

I 1993 blev Niro Atomizer købt og integreret i den tyske teknologivirksomhed GEA, hvorfor virksomheden i dag kendes som GEA Process Engineering. Virksomheden er stadig førende i spraytørring og frysetørring – særligt i fødevare- og medicinalindustrien.

I fødevareindustrien benyttes teknologien bl.a. til at fremstille pulver til babymad, flødepulver, ostepulver, stivelse og ikke mindst instant kaffe. I medicinalindustrien anvendes pulverteknologien til fremstilling af kapsler og tabletter.

Den førende teknologi på området betyder, at i dag er omtrent hver tredje procesline til instant kaffe installeret af GEA. Det siger noget om GEAs ekspertise og faglighed indenfor fryse- og spraytørring.

Innovation og miljørigtige teknologier

Innovation er et nøgleord hos GEA. Teknologierne udvikles og raffineres konstant. Det giver mulighed for at forbedre eksisterende produktionsprocesser, så de bliver hurtigere, billigere, sikrere og mere miljørigtige.

Kunder hos GEA får rådgivning og løsninger baseret på mere end 86 års erfaring, så de er i sikre hænder, når de får løsninger fra virksomheden. I Gladsaxe har man bl.a. to testcentre, hvor der stilles ekspertise og teknologi til rådighed for udviklere og producenter i fødevare- og medicinalindustrien.

I Anders Andersens Rengøring er vi meget stolte af at kunne fejre 49 års samarbejde med GEA i Søborg i dag den 19. marts. Vi ser frem til at kunne fejre endnu et rundt samarbejdsjubilæum med GEA i 2020. Tak til GEA for et godt samarbejde gennem alle årene.


Del vores indlæg lige her: