Aarhus virksomheder er interesseret

Nina Kunder

Del vores indlæg lige her:

1. januar fik vi sat adresse på vores nye Aarhus afdeling. Den er strategisk placeret lidt uden for Aarhus i byen Lystrup, hvorfra vi hurtigt kommer til både selve Aarhus og til vest og nord for byen.

Afdelingsleder Palle Brosbøl Hansen er i fuldt sving med at opbygge afdelingen på adressen Marøgelhøj 9. Logoskiltet er sat op og der er allerede gode kontakter og relationer til virksomheder i nærområdet.

PalleBrosbolHansenKundelisten imponerer – ”Det er virkelig spændende at være tæt på de mange virksomheder med hovedsæde i eller uden for Aarhus”, fortæller Palle Brosbøl Hansen. ”Selv om Anders Andersens Rengøring er mindre kendt i Aarhus end i København, bliver vi taget godt imod. Det skyldes bl.a. vores enestående kundeliste. Det gør indtryk, at de mange velrenommerede virksomheder har været kunder hos os i årevis. Kundelisten imponerer alle”, bemærker Palle Brosbøl Hansen.

Medarbejdertal gør også indtryk – ”Vores gode medarbejderforhold gør også indtryk; fx det lave sygefravær på 2,11 % pr. år i gennemsnit de seneste tre år, hvilket er unikt lavt. Vores medarbejderes anciennitet er ligeledes unik i branchen; 4,0 år i gennemsnit for samtlige medarbejdere”.

Fodbold – invitation til AGF’s hjemmekampeAGF logo
“Vi har tradition for at engagere os som fodboldsponsor for det lokale storhold. Derfor er vi nu også sponsor for AGF, som vi glæder os til at følge. Vi håber, AGF byder på seværdige og spændende kampe, når vi inviterer kunder og samarbejdspartnere til Superliga fodbold i på AGF’s hjemmebane”.

 

ER DU i en virksomhed i Aarhus eller vest/nord for Aarhus, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er interesseret i at høre om vores kvalitetsrengøring. Ring blot 20 68 86 24 eller e-mail pbh@aaren.dk.


Del vores indlæg lige her: