Desinficering af lokaler efter en COVID-19 smittet

Laura COVID-19, Skadeservice

Del vores indlæg lige her:

I Anders Andersens Rengøring står vi altid klar til at hjælpe med at desinficere lokaler og inventar efter et corona tilfælde. Vi står klar med rådgivning, effektiv desinficering og specialrengøring. Vi kan desinficere efter COVID-19 i alle miljøer, såsom restauranter, kontorer, lagrer, maskinrum osv.

Desinficeringen foretages i henhold til myndighedernes anbefalinger og forholdsregler. Herunder i forhold til korrekt beskyttelse af vores medarbejdere og andre på stedet. Fra det øjeblik at telefonen ringer om et smittetilfælde; følger vores medarbejdere nøjagtige procedure for både før, under og efter desinficeringen.

Vi benytter os af klassisk desinficering med aftørring af alle overflader, både i områder som er svære at komme til og i højden. Vi desinficerer også lokaler med specialmaskiner, som benytter sig af koldtåge med BioCid til at fjerne vira. Begge vores metoder sikrer en korrekt desinficering, tryghed for kunden og fuld effekt på alle overflader og al inventar. Vi anvender den desinficeringsmetode som passer til opgavens omfang, omstændigheder og omgivelser.

Vores døgnvagt står klar til at hjælpe 24/7; ring på 43 99 99 98.

 


Del vores indlæg lige her: