En måtte på gulvet er bedre end 10 garn på (hav)-bunden

Laura Erhvervsrengøring

Del vores indlæg lige her:

Vi ønsker altid at vælge produkter som er miljøvenlige, til gavn for kunden og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et samarbejde med den verdenskendte Milliken, der leverer miljørigtige måtter, som fremstilles af gamle, brugte og bortkastede fiskegarn. Begejstringen over disse måtter vil ingen ende tage, læs med her hvorfor.

Godt for havet, naturen og miljøet

Måtterne er fremstillet af Econyl nylon, som blandt andet bliver lavet af brugt fiskegarn.

Brugt fiskegarn er i årevis blevet dumpet i havet, hvor de flyder og gør skade på havbunden som ”spøgelsesgarn”, og gør skade på dyr og planter i havet. Efterladt fiskegarn er ansvarlige for omkring 46% af affaldet i havet.

Nu bliver det brugte fiskegarn i stor stil samlet op af havet eller købt, før de havner der, og bliver lavet om til anvendelige måtter. Arbejdet med det brugte fiskegarn er med til at hjælpe havet og miljøet. Og samtidig støtter det op om FN’s verdensmål 14: Livet i havet.

Gevinst i dagligdagen

Måtten er en af de mest effektive på markedet. Med et mix af fibre, snøret sammen i oprejste løkker, kan den fjerne både fugt og snavs, og modtage det i store mængder. Den er desuden nem at holde ren med støvsuger.

Måtten er designet med et to-partssystem, som gør at måtten ikke flytter sig på gulvet, når man går på den. Man slipper derfor hele tiden at skulle flytte måtten tilbage på plads. Systemet øger sikkerheden og mindsker risikoen for snuble- og faldulykker.

Andre gode grunde til at se på en Milliken måtte:

  • Nem at tilpasse i længder og til årets forskellige luner (fra sommerens støv til vinterens vand, sjap og slud)
  • Kan også bruges rundt om en buffet eller foran kaffe ”ø’er” m.m. for at skåne dine fine trægulve/gulve
  • Man mindsker sliddet på trægulvene, da mindre snavs kommer på gulvene
  • Måtterne er slidstærke
  • Optimering på drift og vedhold – grundet vævningen (mindre vask, mindre lager binding)

Måtterne kan tilpasses til dens enkeltes behov, men tag en snak med os, så vi finder den bedste løsning sammen. Nye gode vaner i verden starter hos den enkelte.


Del vores indlæg lige her: