Daglig rengøring

Vi tager os tid til kvalitet


 

Daglig rengøring i høj kvalitet

Dag efter dag, måned efter måned, år efter år

En effektiv kvalitetsrengøring er ikke bare med til at vedligeholde dit inventar og dine faciliteter. En grundig daglig rengøring af kontoret bidrager i ligeså høj grad til et bedre indeklima, hvilket resulterer i gladere og mere effektive medarbejdere. Med vores svanemærkede erhvervsrengøring sørger vi for, at dine kontorer altid er flotte, præsentable og behagelige at opholde sig i.

Vi skræddersyr selvfølgelig vores løsning til dine behov, så medarbejdere og gæster får den bedste oplevelse af dit kontor – hver dag. Det er ikke kun vigtigt, at du får en løsning, der passer lige netop til dine behov. Det handler også om at udnytte vores kompetencer mest effektivt – til din fordel. Derfor udvikler vores planlæggere den mest optimale og kvalitetssikrede erhvervsrengøring til dig.

Vi håndterer alle rengøringsopgaver

Hvilken rengøring har du behov for?

Kontorrengøring
Domicilrengøring
Hovedrengøring
Datacenterrengøring
Specialrengøring
 
 

Vores specialuddannede personale


Erhvervsrengøringen bliver udført af uddannede serviceassistenter, der er trænet i håndværket på vores eget uddannelsescenter. I Anders Andersens Rengøring har vi en unik høj anciennitet blandt vores medarbejdere og et enestående lavt sygefravær. Det betyder stabilitet og kvalitet for dig som kunde.

Derudover har vores serviceledere færre rengøringspladser at varetage. Dermed får du mere synlig ledelse, en personlig og tæt dialog med din rengøringsleverandør og en garanti for kvalitet.

Med en løsning fra os er du garanteret, at hver rengøringsopgave er udført med stolthed, ærekærhed og stor stabilitet – dag efter dag, måned efter måned, år efter år. Skal du være en af vores mange tilfredse kunder?

Få fordelene


Omfattende know-how om rengøring
Stor erfaring med specialrengøring
Høj stabilitet og garanti for back-up ved sygdom og ferie
Innovative løsninger
Daglig kvalitetssikring
Skal din virksomhed være en af dem?
 
Ring os op ikon

Brug for daglig rengøring?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et tilbud på rengøring af dit kontor, domicil eller noget helt tredje. Vi har prøvet det meste, og vi står klar til at hjælpe dig.