Erhvervsrengøring Slagelse

Vi er altid lige i nærheden


Vi har mange årtiers erfaring med erhvervsrengøring i høj kvalitet, men selvom vi har været i branchen i lang tid, hviler vi ikke på laurbærrene. Ordentlighed er stadig et nøgleord, hvilket blandt andet er blevet belønnet med en stor og bred kundekreds samt Svanemærke-certificering. Anders Andersens Rengøring sørger også for løbende at tilbyde medarbejderne mere uddannelse, og vi laver hvert år analyser for at sikre kunderne løbende forbedringer og besparelser. Så når du søger erhvervsrengøring i Slagelse, er det os, du trygt kan stole på – hvad end vi skal udføre daglig rengøring, vinduespolering, ejendomsservice eller specialopgaver for dig. Hvis du ønsker et tilbud, så klik her.

Vores erhvervsrengøring i Slagelse er præget af ordentlighed over hele linjen


Når du har valgt os til at udføre erhvervsrengøringen i Slagelse, bliver intet overladt til tilfældighederne. Og det er ikke tilfældigt, at det er blevet på den måde. Helt tilbage i 1968, da den kun 17-årige Anders Andersen grundlagde firmaet, var det med henblik på at skabe en ordentlig forretning, hvor der var tid til at udføre et arbejde i høj kvalitet og til at rydde grundigt op efter sig. Den slags var der ikke tid til det sted, hvor den unge Andersen arbejdede før. Selvom der er sket meget siden 1968, ønsker vi hos Anders Andersen Rengøring stadig ordentlighed og topkvalitet over hele linjen. Det betyder, at vi har tilfredse kunder, som bliver i mange år. Har du lyst til at være en af dem? Så klik her og få et skarp tilbud.
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse
Mød kunderne ikon chat

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger