GMP Rengøring

Vi skaber de rette betingelser


 

Klassificeret rengøring

Når der skal leves op til høje standarder

Alt skal være i orden, når det gælder rengøring i klassificerede miljøer. Det kræver den rette GMP-adfærd fra et specialuddannet personale. Derfor har Anders Andersens Rengøring en organisation specialiseret i GMP-rengøring – herunder sterilrengøring og nulstillinger samt hygiejneservices i laboratorier.

I Anders Andersens Rengøring tilbyder vi vores mange års ekspertise indenfor GMP-rengøring med specialuddannet personale. GMP-rengøring stiller krav til personalet, erfaring og viden. Krav som skærpes hele tiden, da denne kliniske rengøring er helt essentiel for virksomheders værdikæde, indtjening og vækst.

Vi håndterer alle GMP-opgaver

Hvilken rengøring har du behov for?

Rengøring af renrum
Rengøring af klassificerede rum
Laboratorieopvask
Autoklavering
Op- og nedklassificeringer
GMO Affaldshåndtering
Udarbejdelse af SOP’er
 
 

Vores specialuddannet personale


Vores specialuddannet personale gennemgår træning i teori, sluseadfærd, steril arbejdsteknik og -adfærd. De uddannes i udarbejdelse af Standard Operating Procedures (SOP’er).

Vores medarbejdere trænes i læsning, forståelse og registrering af data, så din dokumentation er fyldestgørende overfor kunder og myndigheder.

At have forståelsefor GMP og steril arbejdsteknik samt de underliggende procedurer har stor betydning for kvaliteten af rengøringen.

Fordelene ved at samarbejde med os


Omfattende know-how og erfaring med rengøring i klassificerede miljøer
Erfarne GXP-medarbejdere, der er vant til at arbejde med SOP’er dokumentere udført arbejde, afvigelser og foretage opfølgninger
Høj stabilitet og garanti for back- up ved sygdom og ferie
Specialviden om procesoptimering og maskinanvendelse/-investering, valg af midler mv.
Skal din virksomhed have fordelene?
 
Ring os op ikon

Brug for GMP Rengøring?

Vi står klar til at varetage din GMP rengøring, hvis du vil have et professionelt og erfarent hold til at gøre rent i dine klassificerede miljøer.