INNOVATIV RENGØRING

Når løsningen skal være nytænkende


 

Vi vil være bedre!

Hver dag – måned efter måned, år efter år!

Vi har i gennem årene udviklet mange banebrydende koncepter og analyseværktøjer, som har været med til at optimere vores kundetilpassede løsninger - blandt andet vores koncept ”De 4 årstider” og ”360° analyse”.

Ligeså fundamentalt som kvalitet er i Anders Andersens Rengøring, ligeså grundlæggende er innovation – for vi vil være endnu bedre.

Vi vil forbedre og udvikle os som virksomhed, og derfor søger vi altid viden og inspiration. Det er i gennem viden og inspiration, vi kan optimere vores serviceydelser.

Vi sørger hele tiden for at være opdaterede på de nyeste udviklinger på markedet, og vi afprøver nye produkter i de konkrete ydelser, vi tilbyder.

Det er altid muligt at udvikle nyheder og forbedringer, uanset om det handler om effektivitet, kvalitet, stabilitet, miljø, ergonomi og sikkerheder.

Helt Konkret

Vi er opdateret på den nyeste udvikling!

Vi sørger hele tiden for at være opdaterede på de nyeste udviklinger på markedet. Her optimerer vi løsningen i forhold til sæsonernes og kundens behov, så der altid er en god brugeroplevelse, kvalitet og serviceøkonomi. Vi deltager på nordeuropæiske messer for at hente inspiration fra hele verden og være opdateret på de nyeste innovative løsninger.

Derudover afholder vi møder og udviklingsforløb med eksterne rådgivere og konsulenter, som præsenterer de nyeste produktudviklinger. Via samarbejde med eksterne konsulenter og eksperter kan vi med fordel tilbyde dig de helt rette og effektive løsninger til lige netop din virksomhed – så du har den mest optimale løsning.

Som svanemærket virksomhed søger vi nye produkter og løsninger, der kan mindske vores miljøbelastning –uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os på de områder, som Svanemærket stiller krav til. Desuden holder vi os opdaterede på udviklingen i generationernes krav til arbejdspladsen, og hvordan fremtidens kontorer indrettes. Det kan have betydning for hvordan rengøringsløsningen skal udformes.

 
 

Vores specialuddannet personale


Erhvervsrengøringen bliver udført afuddannede serviceassistenter, der er trænet i håndværket på vores eget uddannelsescenter. I Anders Andersens Rengøring har vi en unik høj anciennitet blandt vores medarbejdere og et enestående lavt sygefravær. Det betyder stabilitet og kvalitet for dig som kunde.

Derudover har vores serviceledere færre rengøringspladser at varetage. Dermed får du mere synlig ledelse, en personlig og tæt dialog med din rengøringsleverandør og en garanti for kvalitet.

Med en løsning fra os, er du garanteret at hver rengøringsopgave er udført med stolthed, ærekærhed og stor stabilitet –dag efter dag, måned efter måned, år efter år. Skal du være en af vores mange tilfredse kunder?

Vores erfarene medarbejdere


Sig noget om erhvervsrengørings medarbejderne her
Sig noget om erhvervsrengørings medarbejderne her
Sig noget om erhvervsrengørings medarbejderne her
Sig noget om erhvervsrengørings medarbejderne her
Fordelene ved et samarbejde med os er:
Omfattende know how og erfaring med rengøring i klassificerede miljøer
Høj stabilitet og garanti for back-up ved sygdom og ferie mv.
Specialviden om procesoptimering, maskinanvendelse/-investering, valg af midler mv.
Skal din virksomhed være en af dem?
 
Ring os op ikon

Brug for rengøring?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have et tilbud på rengøring, vinduespolering eller ejendomsservice med omtanke for miljøet.
 
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse