Anders Andersen, Jacob Lauesen og Anders Henning Andersen

Et sponsorat udover det sædvanlige

Laura Medarbejdere

Del vores indlæg lige her:

På billedet ses fra venstre Anders Andersen (ejer og direktør for Anders Andersens Rengøring), Jacob Lauesen (direktør for F.C. København/PSE) og Anders Henning Andersen (drifts- og projektleder hos Anders Andersens Rengøring)

Den 1. juli havde vi et helt særligt jubilæum, nemlig 30 år som sponsor for F.C. København. Da F.C. København i 1992 blev ‘født’ som ny klub i den danske fodboldverden, var Anders Andersens Rengøring en af de første virksomheder, der skrev sponsoraftale med holdet og som har holdt ved gennem alle årene. Anders Andersen var fodbold interesseret, og kunne se ideen og mulighederne med et nyt dansk fodboldklub og hvordan det kunne bidrage til udviklingen af dansk fodbold.

Med sponsorstøtte og involvering i dansk topfodbold vil vi også gerne signalere vores grundlæggende tro på, at godt goldarbejde og teamspirit er afgørende forudsætninger for at skabe gode resultater. Det gælder på fodboldbanen og det gælder i virksomheder.

Det er et fantastisk samarbejde, som har vokset igennem årene. Det har været en oplevelse at kunne følge F.C. København fra starten og til nu, og vi glæder os til mange år endnu.

“Det er jo i virkeligheden opskriften på hvordan man gerne vil have et samarbejde. At 2 virksomheder har bevæget sig i samme retning så længe”
– Anders Henning Andersen

Vi er i dag sponsor af fire fodboldklubber: F.C. København, Vejle Boldklub, AGF og AaB.

Se videoen herunder, hvor vi og F.C. København fortæller om samarbejdet.


Del vores indlæg lige her: