FCK Partner Cup 2019

Joerg Nyheder

Del vores indlæg lige her:

Man kan ikke vinde hver gang … men, det blev da både til point, mål og en flot TV redning af målmand og driftschef Kenneth Jensen, da Anders Andersens Rengøring stillede hold til FCK’s Partner Cup 2019 i Parken.

Parkens nuværende plæne har for sidste gang lagt strå til Superliga- og Champions League kampe og bliver erstattet af et helt nyt græstæppe før den nye sæson.

Inden da er der mulighed for andre aktiviteter på banen, der normalt bliver passet og plejet efter alle kunstens regler og skånet for uvedkommende fødder.

Bl.a. skal der afholdes to koncerter, hhv. Rammstein den 19. juni og Metallica den 11. juli.I tirsdags havde FCK  inviteret til Partner Cup 2019 for sine samarbejdspartnere, der kunne stille med et 7 mands hold.

Fodboldglade medarbejdere hos FCK’s sponsorer fik derved mulighed for at spille bold på Danmarks nationalstadion, hvor fire baner var flot kridtet op på tværs af den store, internationale fodboldbane. Der var således højt humør og motivation, da Anders Andersens Rengørings spillere løb på banen, mens Champions League hymnen bragede ud gennem højtalerne.

Se video med indmarchen her

 

Vores drenge gjorde en fin figur omend der anes potentiale for udvikling inden næste års FCK Partner Cup.

Tak til FCK for en god dag. Nu kan der skrives ”har spillet kamp i Parken” på CV’et – det er da trods alt noget, når man nu ikke vinder.


Del vores indlæg lige her: