Job og karriere

Medarbejderne er nøglen til succes


 

AT ARBEJDE HOS ANDERS ANDERSENS RENGØRING

Der er en helt særlig kultur hos Anders Andersens Rengøring. En kultur, der ikke er set andre steder. En kultur vi alle bidrager til – hver eneste dag. Ikke blot på vores kontorer, men lige såvel ude hos vores kunder. Hos Anders Andersens Rengøring inddrager og inkluderer vi alle.

Vi er nemlig alle lige værdifulde i rejsen mod vores endegyldige mål: at være den førende leverandør af kvalitetsrengøring i Danmark. Og det kan vi kun være, hvis vi har sat det rette hold. Vi arbejder for at være den foretrukne arbejdsgiver i rengøringsbranchen, for så får man dette rette hold med stolte og glade medarbejdere. Hvad enten vores funktion i Anders Andersens Rengøring er, bidrager vi alle til arbejdsgangene og videreførelsen af den reneste og grønneste virksomhedskultur i Danmark.

Vi gør en indsats. Alle skal føle sig som en del af denne familie, hvor vi alle arbejder hen mod det samme mål at levere kvalitetsrengøring med den grønneste profil. Vi investerer i udviklingen af vores medarbejdere, og vores medarbejdere har ansvar for færre kunder, så de kan levere den kvalitet som Anders Andersens Rengøring står for. 

Vi har stor fokus på at have et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø for, at vi alle kan bidrage til at opnå vores mål. Vi har derfor forskellige tiltag som sikrer, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. 

Det synes vi er vigtigt, for vi værdsætter vores medarbejdere. De er grunden til at vi kan levere kvalitetsrengøring – hver dag. 

Har du lyst til at møde nogle af dine kommende kollegaer? Mød kollegaerne her


Vi skal til stadighed være førende leverandør af kvalitetsrengøring i Danmark
Vores Vision

Vi skal til stadighed være den foretrukne arbejdsgiver i rengøringsbranchen
Vores Mission
Familier med kraftramte børn Logo sponsorate Hjerteforeningen Logo sponsorate Danske hospitals klovne Logo sponsorate

Andre sponsorater

Gennem årene har vi også støttet forskellige velgørenhedsorganisationer, som gør en forskel for deres omverden. I 2018 har vi blandt andet ydet et bidrag til Foreningen Familier med Kræftramte Børn, Danske Hospitalsklovne og PULS til fordel for Hjerteforeningen. Fælles for dem er i de alle vil gøre en forskel for omverden – ligesom vi selv gerne vil.
 
 
Ring os op ikon

MØD VORES KUNDER

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger
Medarbejder - Ejaz

Ejaz

”Der er ingen steder som Anders Andersens Rengøring. Der sættes pris på medarbejderne"
Læs EJaz' udtalelse
Medarbejder - Peter og Brian

Peter og Brian

”Det er godt at arbejde i AAR. Vi har gode kunder, gode opgaver og gode inspektører"
Læs Peters OG Brians udtalelse
Medarbejder - Annika

Annika

”Jeg kan godt lide, at der er selvstændighed i jobbet som servicemedarbejder og tillid til os i AAR."
Læs Annikas udtalelse