Job og karriere

Medarbejderne er nøglen til succes


 

Medarbejderne er nøglen...


I Anders Andersens Rengøring værdsætter vi vores medarbejdere, for de er nøglen til vores succes. For Anders har det altid handlet om at sætte det helt rette hold, og han sætter stadig dette rette hold. Anders Andersens Rengørings hold har formået at opnå en kundetilfredshed, der er helt enestående, og et hold der fortsat leverer kvalitet – dag efter dag.

Det er muligt, fordi vi tilbyder et sundt og sikkert arbejdsmiljø med mange kollegiale og sociale arrangementer, så alle mødes på tværs af funktioner.

Vil du være en del af Anders Andersens Rengørings hold? Så se, om vi har en stilling, der passer til dig. Ellers er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. 

At arbejde hos Anders Andersen Rengøring

Der er en helt særlig kultur hos Anders Andersens Rengøring. En kultur, der ikke er set andre steder. En kultur vi alle bidrager til – hver eneste dag. Ikke blot på vores kontorer, men lige såvel ude hos vores kunder. Hos Anders Andersens Rengøring inddrager og inkluderer vi alle.

Vi er nemlig alle lige værdifulde i rejsen mod vores endegyldige mål: at være den førende leverandør af kvalitetsrengøring i Danmark. Og det kan vi kun være, hvis vi har sat det rette hold. Vi arbejder for at være den foretrukne arbejdsgiver i rengøringsbranchen, for så får man dette rette hold med stolte og glade medarbejdere. Hvad enten vores funktion i Anders Andersens Rengøring er, bidrager vi alle til arbejdsgangene og videreførelsen af den reneste og grønneste virksomhedskultur i Danmark.

Vi gør en indsats. Alle skal føle sig som en del af denne familie, hvor vi alle arbejder hen mod det samme mål at levere kvalitetsrengøring med den grønneste profil. Vi investerer i udviklingen af vores medarbejdere, og vores medarbejdere har ansvar for færre kunder, så de kan levere den kvalitet som Anders Andersens Rengøring står for. 

Vi har stor fokus på at have et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø for, at vi alle kan bidrage til at opnå vores mål. Vi har derfor forskellige tiltag som sikrer, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. 

Det synes vi er vigtigt, for vi værdsætter vores medarbejdere. De er grunden til at vi kan levere kvalitetsrengøring – hver dag. 

Har du lyst til at møde nogle af dine kommende kollegaer? Mød kollegaerne her

STOLTHED

Vi er stolte af at have et enestående lavt sygefravær – helt unikt for branchen. Vi har også høj medarbejderanciennitet.

Anciennitet

I 2021 var vores medarbejder-anciennitet for vores service-medarbejdere og –assistenter samt vinduespudsere 3,3 år.

Utraditionel

Dette tal er vi særligt stolte over, da det traditionelt i branchen, at der er store og hyppige udskiftninger.

Kvalitet

Som kunde betyder det, at du er garanteret stabil kvalitetsrengøring – udført af glade medarbejdere.
Ring os op ikon

Mød vores kunder

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger