Bliv en del af successen

Hos Anders Andersens Rengøring


 

Medarbejderne er nøglen...


I Anders Andersens Rengøring værdsætter vi vores medarbejdere, for de er nøglen til vores succes. For Anders har det altid handlet om at sætte det helt rette hold, og han sætter stadig dette rette hold. Anders Andersens Rengørings hold har formået at opnå en kundetilfredshed, der er helt enestående, og et hold der fortsat leverer kvalitet – dag efter dag.

Det er muligt, fordi vi tilbyder et sundt og sikkert arbejdsmiljø med mange kollegiale og sociale arrangementer, så alle mødes på tværs af funktioner.

Vil du være en del af Anders Andersens Rengørings hold? Så se, om vi har en stilling, der passer til dig. Ellers er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. 

 
 

STOLTHED

Vi er stolte af at have et enestående lavt sygefravær – helt unikt for branchen. Vi har også høj medarbejderanciennitet.

Anciennitet

I 2018 var vores medarbejder-anciennitet for vores service-medarbejdere og –assistenter samt vinduespudsere 4,2 år.

Utraditionel

Dette tal er vi særligt stolte over, da det traditionelt i branchen, at der er store og hyppige udskiftninger.

Kvalitet

Som kunde betyder det, at du er garanteret stabil kvalitetsrengøring – udført af glade medarbejdere.
Mød kunderne ikon chat

Mød vores kunder

Vores kunder bliver hos os i mange år. Det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt og respektfuldt samarbejde med vores kunder og kontaktpersoner. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders situation, for det er helt essentielt for at kunne skabe et godt samarbejde.
Mød dem her, og hør hvad de siger